Sehari selepas musim, 3 pengurus kumpulan besar dipecat

October 5, 2010 at 2:16 am

NEW YORK – The New York Mets, Milwaukee dan Pittsburgh memberikan pengurus mereka boot Isnin, menembak mereka selepas musim yang mengecewakan dengan pasukan berprestasi buruk.
The Mets biasa-biasa saja menyingkirkan manager Jerry Manuel bersama-sama dengan general manager Omar Minaya selepas musim keempat berturut-turut pasukan di mana pasukan-gaji tinggi gagal membuat playoffs.
Ken Macha secara rasmi diberhentikan oleh Brewers selepas musim kehilangan berturut-turut bahawa selepas 2008 postseason penampilan mereka sebagai kad NL liar.
John Russell boot oleh Pirates kikir selepas 299 kekalahan dalam tiga musim, yang dipanjangkan tahun berturut-turut franchise sedih itu kehilangan ke rekod kumpulan utama 18.
Yang meningkatkan jumlah pengurus kehilangan pekerjaan mereka tahun ini lapan.
“Intinya adalah untuk memenangi permainan. Jika anda tidak memenangi pertandingan, mereka akan mendapatkan seseorang di sana dengan suara yang berbeza dan cuba untuk mendapatkan orang-orang untuk mendengar,” kata Macha. “Ketika anda mendapatkan pekerjaan ini, itu hanya soal waktu sebelum ada perubahan.”
Terhambat oleh kecederaan untuk tahun kedua berturut-turut menyusul sepasang runtuh akhir musim, Mets urutan keempat di Timur NL di 79-83, 18 perlawanan di belakang Philadelphia bahagian-menang. Bahawa walaupun gaji $ 133.000.000 pembukaan-hari, besbol kelima tertinggi.
Pada musim penuh pertama Manuel, Mets adalah 70-92.
“Empat tahun terakhir telah menjadi paling menyakitkan bagi saya,” kata Fred Wilpon Mets pemilik.
Wilpon katanya, Jeff dan pasukan putera presiden Saul Katz tidak mampu membuat keputusan besbol dan GM baru akan mempunyai autonomi penuh. The Wilpons berkeras Minaya mempunyai autonomi itu, tapi agen dan pejabat pasukan besbol di seluruh mengatakan bahawa Jeff ikut campur dalam perniagaan Pemain-berkaitan.
“Tanggung jawab Jeff tidak untuk memilih pemain besbol,” kata Fred, sementara memuji karya anaknya.
Russell diberi senarai dilucuti-down, kemudian dipersalahkan atas catatan 67-95 tahun 2008, 62-99 pada tahun 2009 dan 57-105 musim ini. Pengurus satunya dalam sejarah Pirates ‘124-musim dengan kerugian begitu banyak di musim begitu sedikit adalah Fred Haney, yang 163-299 1953 -55.
gaji Pittsburgh adalah sebuah $ kumpulan-rendah besar 35 juta pada awal musim.
“Kami bertanya John Russell dan stafnya untuk bersaing terhadap beberapa rintangan yang luar biasa,” general manager Neal Huntington kata. “Kami telah berbalik kelab itu dalam tempoh tiga tahun aku tidak malu tentang mengambil tanggung jawab untuk direkodkan. Ini bukan nota pengurus. Rekod menang-kalah di peringkat kumpulan utama hanya melampaui pengurus ..
The Macha 60-tahun itu 157-167 dalam dua musim kalah. Ia mengambil alih Brewers tanpa CC Sabathia dan Ben Sheets, yang meninggalkan sebagai agen bebas.
“Aku hanya mengatakan kepadanya bahawa kami merasa kami tidak menang di sini, kami tidak memenuhi harapan kita dan apakah harapan kami adalah realistik atau tidak, itu mungkin apa yang kita harus melihat,” general manager Doug Melvin kata. “Saya pikir dia mengerti dan kemudian masuk ke dalam keretanya dan menuju rumah.”
Dalam pergerakan lain:
_Cincinnati Manager Dusty Baker memberikan perpanjangan kontrak dua tahun hingga tahun 2012 selepas The Reds mencapai babak playoff untuk pertama kalinya dalam 15 tahun.
_Arizona Memberikan interim manager Kirk Gibson pekerjaan tetap, dan berkata interim GM Jerry dipoto akan wakil presiden dan rekreasi dan pembangunan pemain di bawah baru GM Kevin Towers.
_Cleveland Menyelesaikan peralihan front office dengan mempromosikan GM Mark Shapiro kepada pasukan presiden dan mempromosikan pembantu GM Chris Antonetti untuk GM.

Advertisements

Entry filed under: Berita Sukan. Tags: , .

Kerajaan AS Saman 3 Syarikat Kad Kredit Terbesar Perumahan menunjukkan kestabilan, permintaan kilang jatuh


Categories

Arkib Blog

Disclaimer

Blog ini ditulis secara bebas oleh para penyumbang berita. Kami tidak bertanggungjawab diatas kesahihan berita-berita yang diterbitkan.

%d bloggers like this: