Republikan beri perhatian terhadap ahli yang berpotensi menukar parti

October 6, 2010 at 2:23 am

Kedua-dua pihak utama berjuang keras untuk mengawal DPR, tetapi Parti Republik tidak berhenti di sana. The GOP menyusun rencana cadangan untuk menukarkan duduk Demokrat untuk Republik, Anna Palmer dan Steven T. laporan Dennis untuk CQ-Roll Call.
Di antara Demokrat disasarkan Dan Boren dari Oklahoma, Walt Minnick dari Idaho dan Heath Shuler Carolina Utara, menurut Palmer dan Dennis. strategi GOP kabarnya juga pandangan North Carolina Mike McIntyre dan Mississippi’s Gene Taylor sebagai calon berpotensi.
Segera setelah ujian tengah semester lebih daripada 2 November, parti Republik mengatakan mereka merancang untuk menyasarkan para ahli melalui perbualan peribadi. Tapi itu tidak akan hanya bercakap – kepimpinan GOP juga merancang untuk gelombang beberapa insentif menarik di depan mereka, seperti posisi kepimpinan peringkat atau kerusi jawatankuasa kuat. Jelas, jika Parti Republik memenangi majoriti di DPR, mereka perks akan sangat menghargai nilai.
GOP strategi John Feehery menyarankan bahawa sasaran terbaik untuk parti-switching adalah ahli yang telah di pejabat 04:57 istilah dan kerana itu bersedia untuk bergerak ke atas dalam struktur jawatankuasa – bersama-sama dengan ahli yang kabupaten wilayah pemilihan sukar.
Pada bulan Disember, Alabama Rep Parker Griffith membuat beralih dari Demokrat ke Republik, mengatakan ia tidak boleh lagi mempertahankan kemerdekaan di bawah pimpinan parti-nya. Dalam hal ini, Parti Republik sudah lama pacaran Griffith, yang kabupaten adalah pickup utama bagi GOP.
Seorang pembantu bekas Demokrat mengatakan CQ-Roll Call yang Demokrat berusaha untuk menghadang setiap pembelotan berpotensi dengan melayan para ahli memilih dengan rawatan khusus: “pemimpin Demokrat telah berusaha untuk memastikan mereka membuat Members terdedah tahu betapa berharganya mereka ke Kaukus dengan kempen bagi mereka dan memberikan sumbangan terhadap usaha mereka kembali pemilihan, “tulis Dennis dan Palmer. “Setelah 2 November, Demokrat juga merancang untuk tinggal berdekatan dengan beralih pihak yang berpotensi untuk mencuba menghalang pembelotan.”

Advertisements

Entry filed under: Berita Politik. Tags: , , , .

Howard Kurtz menyertai the Daily Beast Isteri sebagai pencari nafkah tetapi tidak ada kemajuan nyata


Categories

Arkib Blog

Disclaimer

Blog ini ditulis secara bebas oleh para penyumbang berita. Kami tidak bertanggungjawab diatas kesahihan berita-berita yang diterbitkan.

%d bloggers like this: