California Senat harapan Fiorina dirawat di rumah sakit

October 27, 2010 at 3:01 am

Sacramento, California – California GOP Senat penantang Carly Fiorina adalah dikesampingkan Selasa dari kempen pada minggu terakhir perlumbaan dekat untuk dilayan untuk jangkitan yang berkaitan dengan operasi rekonstruksi setelah kanser payudara.
Hewlett-Packard Co bekas chief executive dibawa ke rumah sakit daerah Los Angeles, memaksanya untuk membatalkan penampilan kempen di Riverside dan Coachella seperti jajak pendapat menunjukkan dia mula mendapat momentum dalam perlumbaan menentang Senator Demokrat Barbara Boxer. Tidak jelas kapan ia akan kembali ke kempen.
Menurut Deborah Bowker, kepala kakitangan kempen, Fiorina sedang dirawat dengan antibiotik.
“Sementara ini akan mempengaruhi jadual kempennya hari ini, Carly merasa optimis dan para doktor berharap dia bisa sembuh cepat dan penuh dan akan kembali keluar pada kempen akan,” kata Bowker dalam pernyataannya.
kempen Boxer dihantar baik yang keinginan.
“Kami berharap Carly Fiorina cepat sembuh dan berharap dia bisa kembali ke jadual muzik segera,” kata pengurus kempen Boxer Rose Kapolczynski dalam sebuah pernyataan.
Fiorina, 56, didiagnosa menderita kanser payudara pada bulan Februari 2009 sebelum ia secara rasmi mengumumkan mengantarkannya untuk kerusi Boxer. Dia menyelesaikan rawatan kemoterapi dan radiasi setahun yang lalu dan telah bedah rekonstruksi pada Julai setelah mastektomi ganda.
kempen nya mengeluarkan kenyataan Selasa malam mengatakan doktor akan mengamati semalam dan “mengambil segala tindakan pencegahan untuk memastikan bahawa dia dapat kembali ke jadual kempen sibuk.”
Kenyataan itu mengakui dorongan Fiorina telah menerima dari rakan-rakan dan penyokong.
“Dia sangat ingin untuk kembali pada kempen akhir pekan ini dan sangat berharap meraih kemenangan pada tarikh 2 November,” kata kempen.
Sukar untuk mengetahui mengapa Fiorina akan menderita jangkitan baru sekarang tanpa mengetahui bagaimana rekonstruksi itu dilakukan, kata Dr Neal Topham, seorang ahli bedah plastik di Fox Chase Cancer Center di Philadelphia.

Salah satu kaedah yang umum melibatkan beberapa langkah, dengan menggunakan ekspander rangkaian untuk peregangan kulit selama beberapa bulan, sementara kemoterapi dan radiasi yang diberikan. Setelah mereka berakhir rawatan, implan boleh ditempatkan kekal.
“Sinaran adalah pelakunya di sini,” kerana seringkali kerosakan rangkaian dan penyembuhan mengganggu, dan 7 peratus menjadi 20 peratus pesakit menderita jangkitan, Topham kata.
Ini juga umum untuk mempunyai lebih kecil, prosedur tindak-lanjut kosmetik selepas implan menyembuhkan, dan mereka boleh menyebabkan jangkitan.
Calon pertama kali telah mempunyai jadual kempen sibuk dalam minggu-minggu akhir dari perlumbaan, musafir di seluruh negara yang cukup besar untuk membentang dari Maine ke North Carolina. Pada hari Selasa, ia dijadualkan bertemu dengan pemilik usaha kecil di dua bandar Riverside County untuk membincangkan pekerjaan dan ekonomi.
Boxer muncul Selasa malam dengan isteri pertama Michelle Obama di Los Angeles. Presiden Barack Obama berkempen untuk senator di sebuah reli di University of Southern California pada hari Jumaat.
jajak pendapat terbaru menunjukkan perlumbaan antara dua perempuan pengetatan.
Sebuah jajak pendapat Universiti Southern California-Los Angeles Times dikeluarkan Minggu menunjukkan Boxer mempertahankan keuntungan yang sempit, 47 peratus menjadi 41 peratus, terhadap Fiorina. Jurang lebih kecil daripada hasil jajak pendapat yang sama menunjukkan bulan yang lalu.
Larry Gerston, seorang profesor ilmu politik di San Jose State University, mengatakan ada pernah ada waktu yang baik bagi calon yang akan dari kempen dalam perlumbaan berhampiran. “Dia harus sangat selesa untuk menarik diri ke rumah sakit,” katanya.
The Fiorina lagi tetap dirawat di rumah sakit, ketidakpastian semakin mencipta. Ini boleh menjadi faktor tak terduga antara pemilih ragu-ragu, yang diharapkan untuk menentukan perlumbaan.
“Banyak pengundi yang mengambil masa mereka, bertanya,” Adakah saya tinggal dengan seseorang kerana kekananan dan ini akan terus menguntungkan negara, atau apakah saya pergi dengan seseorang yang nilai lebih keluar pusat kerana kita memerlukan perubahan, ‘ “Gerston kata. “Ini adalah pilihan yang sukar untuk banyak pemilih.”
Walaupun Boxer telah outraised dia, Fiorina minggu lalu dipam lagi $ 1 juta dari kekayaan peribadi ke dalam kempennya untuk bentangan akhir.

Advertisements

Entry filed under: Berita Politik. Tags: , , .

Indonesia dilanda tsunami, letusan gunung berapi New kemiskinan hotspot? Daerah pinggiran kota


Categories

Arkib Blog

Disclaimer

Blog ini ditulis secara bebas oleh para penyumbang berita. Kami tidak bertanggungjawab diatas kesahihan berita-berita yang diterbitkan.

%d bloggers like this: