3 fatal ditembak di Mo, lelaki bersenjata tetap pada umumnya

October 28, 2010 at 7:21 am

Fulton, Mo – Polis gosok Missouri pusat pada hari Rabu untuk orang yang mereka disebut orang yang berkepentingan dalam semalam penembakan yang menewaskan tiga orang tewas dan satu terluka.
Polis berkata, mereka sedang mencari Joshua William Maylee dan memberi amaran bahawa sesiapa pun yang telah memiliki “negatif” kenalan dengan dia menelefon polis.
Maylee sedang dicari dalam kematian penembakan Jeffrey Werdehausen,, 46 Holts Summit, Eugene Pinet, 48, dan Jackie Pinet, 57. Pihak berkuasa mengatakan ada dua adegan kejahatan yang berasingan tetapi tidak mengeluarkan butiran tentang kapan dan di mana orang tewas.
isteri Werdehausen’s, 41 tahun Gina Werdehausen, juga ditembak dan dalam keadaan kritis di Rumah Sakit Universiti di Columbia.
Sgt. Robert Bruchsaler dari Mid-Missouri Pasukan Kes hari Rabu mengatakan bahawa lelaki bersenjata itu menggunakan senjata bertenaga tinggi dan pistol. Bercakap kepada wartawan di luar Callaway County Sheriff Department di Fulton, Bruchsaler mengatakan pihak berkuasa percaya lelaki bersenjata itu bertindak sendirian.
Bruchsaler tidak membahas motif tertentu tetapi berkata polis percaya bahawa penembakan itu tidak rawak dan bahawa korban menjadi sasaran. Dia mengatakan alasan mereka mungkin menjadi sasaran adalah sebahagian daripada penyiasatan.
“Mereka dikenali untuk individu ini awam boleh rileks,. Dia tidak di luar sana secara rawak menembak orang,” kata Bruchsaler.
Seorang wanita yang menjawab nombor telefon yang disenaraikan untuk Maylee dikenalpasti dirinya sebagai ibunya, Paula Cook. Dia bilang dia tidak mendengar dari anaknya, yang ia digambarkan sebagai “anak yang hebat.”
“Aku berdoa kepada Allah itu tidak benar,” katanya dari setiap penglibatan anaknya, yang katanya perjalanan dari satu pekerjaan ke pekerjaan operasi backhoe dan peralatan besar yang lain.
Undang-undang pegawai mengatakan Maylee adalah 23 tahun, sekitar 6 meter dan berat sekitar 180 pound. Dia memiliki mata biru dan botak. Dia mungkin memandu empat pintu perak Pontiac Bonneville. Sebelumnya, pihak berkuasa mengatakan bahawa mereka mencari sebuah lori hitam tetapi kemudian mengatakan bahawa ia telah pulih dan tidak kenderaan Maylee’s.
Bruchsaler mengatakan bahawa pihak berkuasa sedang mencari Maylee berdasarkan pengenalan visual mungkin dan keterangan kenderaan. Dia mengatakan penguatkuasaan undang-undang telah mengerucutkan lebih daripada 60 lead tapi tak seorang pun dari masyarakat telah melaporkan melihat Maylee dan pihak berkuasa tidak yakin jika ia berada di daerah tersebut.

Shanna Wyatt, 34, anak saudara dari Jeffrey Werdehausen, mengatakan penyerang datang ke rumah pamannya Selasa malam. Dia mengatakan bahawa ketika Gina Werdehausen mendengar anjing menggonggong dan pergi ke luar untuk menyiasat, dia ditembak di leher. Wyatt mengatakan orang tersebut kemudian masuk ke dalam dan menembak Jeffrey Werdehausen, bapak dua anak dan dua anak tiri.
“Ini benar-benar tak terduga,” kata Wyatt, juga Holts Summit. “Ini adalah komuniti yang sangat kecil Ia memiliki banyak teman ..”
Holts Sidang Kemuncak memiliki penduduk sekitar 3,800 orang dan timur laut negara Capitol di Jefferson City. Hal ini dalam Callaway County, sebuah kawasan luar bandar sebahagian besar di utara Sungai Missouri dan timur dari Columbia.
University of Missouri-Columbia mengatakan rumah sakit ditempatkan di luar kuncian takut lelaki bersenjata itu boleh muncul. Tidak ada bangunan lain di kampus yang terjejas. Dua sekolah dasar di Jefferson City, dekat Holts Sidang Kemuncak, juga ada di kuncian.
Maylee dibebankan awal bulan ini di Callaway County dengan kecurian. Keterangan tidak akan sedia.

Advertisements

Entry filed under: Berita Jenayah. Tags: , , , , .

Penyitaan aktiviti di seluruh wilayah AS yang paling metro Ketiga serangan peluru berpandu AS pound NW Pakistan


Categories

Arkib Blog

Disclaimer

Blog ini ditulis secara bebas oleh para penyumbang berita. Kami tidak bertanggungjawab diatas kesahihan berita-berita yang diterbitkan.

%d bloggers like this: